Mitsubishi varmepumpe (luft til luft)

Salg, levering og montering af Mitsubishi varmepumpe

Kunne du tænke dig at skifte din dyre og miljøbelastende varmekilde i hjemmet, sommerhuset eller virksomheden ud med en energivenlig og økonomisk luft til luft varmepumpe? Så kan en Mitsubishi varmepumpe være den helt rigtige løsning for dig.

Hos Svebølle Energi & Service ApS tilbyder vi både salg, levering og installation af varmepumpe fra en række kendte brands, herunder også Mitsubishi. Vi kører både ud til private hus- og sommerhusejere samt erhvervskunder i hele Odsherred, men også i Holbæk, Kalundborg og flere andre steder i nærheden.

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Der findes helt overordnet set to forskellige slags varmepumper; luft til luft og luft til vand. En luft til luft varmepumpe er det rette valg for dig, der bor i et hus, eller som har et sommerhus, der er opvarmet via el. En luft til luft varmepumpe kan ikke opvarme brugsvand – til gengæld kan den fungere som aircondition i sommerhalvåret. Derudover er der også mulighed for fjernstyring af varmepumpe via Wi-Fi, som gør det muligt for dig at styre temperaturen i for eksempel dit sommerhus, selvom du ikke opholder dig i det.

Når du kigger efter Mitsubishi varmepumpe, kan du blandt andet kigge efter:

Nogle spørgmål?

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette model

Vores elektriker har mere end 18 års erfaring inden for blandt andet salg og installation af varmepumper, og vi hjælper dig derfor gerne med at vælge den helt rigtige model for dig og din bygning. Vi er desuden VE- og KMO-godkendt, og vi er medlem af Kølebranchens Miljøordning.

Se vores modeller og priser nedenfor

Nedenfor kan du finde en oversigt over alle vores Mitsubishi varmepumper samt vores priser, som alle er inkl. standard montage. Ønsker du at høre mere eller at indhente et skræddersyet tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

Vi er en erfaren Mitsubishi varmepumpe-forhandler, og vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning, så du får den helt rigtige løsning. Vi forhandler også luft til vand varmepumper fra Mitsubishi og andre anerkendte producenter, hvis det i stedet skulle vise sig at være den rette løsning for dig. Du er også velkommen til at høre mere om vores aircondition.

Mitsubishi varmepumpe

Alle priser er incl. standard montage (læs mere her) 4 meter rør samt tilslutning til fast lovlig El-installation

Hvis du vælger et produkt med kølemiddel R-32, reduceres miljøpåvirkningen med 68 % sammenlignet med kølemiddel R-410A.

MSZ-AP25 VG
Med indbygget Wi-Fi

Energiklasse A++

13.200,-

MSZ-AP35 VG
Med indbygget Wi-Fi

Energiklasse A++

​14.200,-​

MSZ-FT25VGK-SC
Med indbygget WI-FI

Energiklasse A++

​13.999,-

MSZ-FT35VGK-SC
​Med indbygget WI-FI

Energiklasse A++

14.999,-

MSZ-LN25 VG​
​Med indbygget WI-FI

Energiklasse A+++

​16.500,-

MSZ-LN35 VG
​Med indbygget WI-FI

Energiklasse A+++

17.500,-

MFZ-KJ25 VEH2​

Energiklasse A+

16.000,-

MFZ-KJ35 VEH2

Energiklasse A+

​16.900,-

​Melcloud Wi-Fi styring

​Melcloud Wi-Fi styring

1.399,-