Panasonic varmepumpe (luft til vand)

Salg og installation af varmepumpe fra Panasonic

Ønsker du at skifte varmekilde i dit hjem eller i din virksomhed, og leder du derfor efter den bedste varmepumpe til dine behov? Så kan en Panasonic varmepumpe være det helt rette valg for dig. Hos Svebølle Energi & Service ApS tilbyder vi både salg, levering og installation af en luft til vand varmepumpe fra Panasonic.

Vi tilbyder vores services til både private husejere og forskellige erhvervskunder i både Holbæk, Kalundborg og hele Odsherred.

Derfor skal du købe din Panasonic varmepumpe gennem os

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at købe din nye Panasonic varmepumpe gennem vores virksomhed. Her kan blandt andet nævnes:

Nogle spørgmål?

Se vores sortiment af varmepumper fra Panasonic nedenfor

Nedenfor kan du finde hele vores sortiment af luft til vand varmepumper fra Panasonic. Der er forskellige modeller at vælge imellem alt afhængigt af, hvilken opvarmningskapacitet og COP-værdi varmepumpen skal have.

Vi tilbyder også salg af luft til luft varmepumper fra Panasonic, Mitsubishi med flere, som er et godt valg for dig, der leder efter en varmepumpe til sommerhus eller til et hus med el-paneler.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud

Hvis du ønsker en pris på en eller flere af modellerne, eller hvis du er i tvivl om, hvilken model der vil være den rette for lige netop dig og din bygning, så kontakt os gerne for en indledende dialog. Vores elektriker har over 18 års erfaring hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige løsning til den rette pris, når vi kender til dine ønsker og konkrete behov. Bemærk, at alle vores oplyste priser er ekskl. varmepumpeinstallation.