​Klimaanlæg til kontorer, butikker og erhvervslokaler

Hos Svebølle Energi & Service tilbyder vi installation af klimaanlæg for kontorer, butikker, kommuner og erhverv i områderne omkring Odsherred, Holbæk, Kalundborg og omegn, men kommer også gerne uden for disse områder.

Vi sørger for præcis installation af dit klimaanlæg

Et klimaanlæg er en avanceret form for aircondition. Det forhindrer træk og øger komforten. Du kan også vælge komfortkøling for præcis temperaturstyring.

Vi kommer gerne ud og måler op samt foretager en beregning ud fra lokationen, så vi på den måde kan sikre os, at den kølige luft ikke blæser direkte på dine ansatte eller kunder, og der kommer træk.

Vi har mange års erfaring med installation af klimaanlæg, og vi hjælper dig derfor også gerne med at finde frem til den løsning, der passer bedst til dig og dine behov.

Nogle spørgmål?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på klimaanlæg

Ønsker du at høre mere om køleteknik, og om hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om vores luft til luft varmepumpe og luft til vand varmepumpe.

Du kan enten ringe til os på telefon 59 29 30 05, eller du kan skrive til vores e-mail [email protected]. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.