Elektriker med faglig stolthed

Søger du en elektriker omkring Kalundborg, Holbæk eller Odsherred, så er Svebølle Energi & Service en god løsning. Her får du en autoriseret el-installatør, der kan sit håndværk ned til mindste detalje, og som har stor alsidighed. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi udfører enhver form for el-installation til både private og erhverv. Vi har især stor erfaring med at hjælpe boligforeninger med el-opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering.

Vi er desuden medlem af Tekniq, som er din garanti for et sikkert og godt stykke håndværk.

El-installatør klarer enhver form for el-installation

Vi er en El-installatør forretning, der udfører alle former for installationsopgave. Har du brug for en seriøs samarbejdspartner? Så er vi det rigtige valg. Vi kan blandt andet hjælpe med el-service i forbindelse med renovering og nybyggeri.

Alle vores opgaver bliver udført med stor professionalisme. Som professionel elektriker udfører vi aldrig noget, som ikke kan være vores faglige stolthed bekendt.

Vi tror på, at kunderne kommer tilbage og vælger os, når de igen skal bruge hjælp til en El-installation, hvis vi leverer et godt resultat første gang – og selvfølgelig alle andre gange efterfølgende.

Nogle spørgmål?

Hvad koster en ny el-installation?

Da vi tilbyder mange former for el-installationer, afhænger vores pris af selve opgaven. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi har yderst konkurrencedygtige priser. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud med en konkret pris på din opgave. Du kan også høre mere om aircondition og klimaanlæg.

Kontakt os gerne for en pris på din opgave.

Har du brug for hjælp. Så står vi klar. Du kan kontakte vores elektriker på telefon 59 29 30 05 eller e-mail [email protected]. Vi ser frem til at hjælpe dig.