Daikin-varmepumpe

Køb en luft til luft-varmepumpe fra Daikin

Kunne du tænke dig at få en energivenlig og økonomisk varmekilde i dit hus eller sommerhus? Så kan en Daikin-varmepumpe være en rigtig god investering. Hos Svebølle Energi og Service ApS tilbyder vi salg og montering af luft til luft-varmepumper fra Daikin for privatpersoner og erhvervskunder i blandt andet Holbæk, Kalundborg og hele Odsherred.

Derfor skal du vælge en Daikin-varmepumpe

Der er flere gode grunde til at vælge en Daikin-varmepumpe, når du skal ud at investere i en økonomisk og klimavenlig energikilde til dit hus eller sommerhus. Her kan blandt andet nævnes:

Nogle spørgmål?

Spar penge på varmeregningen og mindsk din CO2-udledning

Med en luft til luft-varmepumpe har du mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning, samtidig med at du kan mindske din egen CO2-udledning og gøre noget godt for miljøet. Derudover kan du få et bedre indeklima, fordi varmepumpen henter frisk luft udefra, som den varmer op og blæser ind i boligen.

Når du vælger en Daikin-varmepumpe med kølemidlet R-32, så reduceres din miljøpåvirkning desuden med 68 % sammenlignet med varmepumper, der benytter kølemidlet R-410A.

Se vores udvalg af varmepumper fra Daikin og vores priser

Nedenfor kan du finde hele vores udvalg af varmepumper fra Daikins R32-serie. Bemærk, at alle vores priser er inkl. standardmontage (læs mere her) samt 4 meter rør og tilslutning til fast, lovlig el-installation.

Har du nogle spørgsmål omkring valg af Daikin-varmepumpe, eller kunne du tænke dig at få monteret en af modellerne, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig og du kan også læse mere om vores panasonic varmepumpe og mitsubishi varmepumpe.

Daikin R32 Serie

Alle priser er incl. standard montage (læs mere her) 4 meter rør samt tilslutning til fast lovlig El-installation

Hvis du vælger et produkt med kølemiddel R-32, reduceres miljøpåvirkningen med 68 % sammenlignet med kølemiddel R-410A.

Daikin Perfera FTXM 20R
Med indbygget Wi-FI

Energiklasse A+++

​​​14.499,-

Daikin Perfera FTXM 25R
Med indbygget Wi-Fi

Energiklasse A+++

​​​15.499,-

Daikin Perfera FTXM 20R
Med indbygget Wi-FI

Energiklasse A+++

​​​14.499,-

Daikin Perfera FVXM25F
Med indbygget Wi-Fi

Energiklasse A+++

18.000,-

Daikin PerferaFVXM35F
Med indbygget Wi-Fi

Energiklasse A++

19.000,-

​​Daikin Stylish FTXA 25 Hvid
Med indbygget Wi-Fi

Indedelen fås i mat hvid sort eller trælook​

Energiklasse A+++

17.900,-